Anak Dara Remajaku

Posted: November 19, 2009 in Dear Diary
Tags: , , , ,

Hai para chatters,ingin aku kongsikan pengalaman aku utk bacaan kamu semua yg suka membaca dilaman webmelayuboleh ni. Kejadian benar ini berlaku pada sesuatu ketika semasa isteri dan dua anak aku tiada dirumah. Kerja kerja terkutuk ini aku lakukan bersama anak dara remaja aku yg agak lincah sedikit, berusia 17 thn (baru habis spm). Anak ku ini memang manja dgn aku, body nya.. ah toksah cite lah, remaja meningkat naik, sais bodynya 32 28 30… Wajah nak kata cantik tu bukanlah ratu. Tapi jika pandang tentu memberahikan sesiape. Sebab itu aku terjebak dgn nafsu aku ape tah lagi aku jenis kuat sex…. Nama anak aku ni Raimah (bukan nama sebenar) aku panggil Imah saja. Untuk memendikkan ceritanya aku teruskan saja projek ini.

Jam didinding menunjukan baru pukul 215 ptg.. hari itu aku tidak bekerja dan lepak saja. Didalam bilik.. dari dalam bilik aku dengar derauan air dari dalamnya berbunyi sayup sayup aku tahulah bahawa anak dara aku sedang mandi…. sebenarnya dari sebelum ini aku telah merancang utk melakukan sesuatu hari ini terhadap imah…. puas sudah aku mencari akal utk memulakan acara ini… kini dah berpeluang utk menjalankan perlakuan sumbang itu.

Kini aku bangun dan menghampiri bilik air.. bilik air yng hanya bertutupkan dgn zink saja dindingnya. Aku mencari lubang kecil (sebelum ini aku telah servey terlebih dahulu). Aku meghendap dari lubang itu, aku dpt lihat kini dengan jelas bahawa imah sdg mandi berbogel yg sememangnya aku dah agak dari dulu lagi cara dia mandi.. begitulah. Waduh!tertelan air liur aku.. bahwa yg selama ini tersembunyi dapat aku lihat dengan jelas sekali.

Aku lihat imah sdg mengosokan sabun kepada tundun pantatnya yg ditumbuhi bebulu halus meliputi kawasan tiga seginya… ahhh… matanya terkejam celik aku lihat bila memeinkan sabun dikawasan itu… tentu dia rasa stim juga, apa tidak stimnya sebelah tangannya lagi digesek diputing teteknya yg berukuran 32 tu… ape lagi batang aku mula lah menunjukan keegoannya.. mencodak dlm seluar aku tu….. lantas aku menghampiri pintu bilik air tu.. aku cuba tolak pintu itu..kut tak dikuncinya.. jika berkunci aku nekad akan mencubanya selepas imah mandi je… rupa rupanya benar sangkaan aku.. pintu itu hanya disendal dgn baldi saje.

Degam…!!! pintu terbuka.. sekali jer aku tolak pintu itu. Imah terkejut.

”Paa!”terlepas sabun yang dipegangnya, sungguh terkejut bila dia melihat aku mendadak masuk menghampirinya dgn tak sempat dia berbuat apa apa… Cuma sempat menutup kawasan pantatnya sikit jer… aku lihat dia terkejam,rasa malu lah tu.

“Tulah… kenapa imah mandi bogel… pa stim tengoknya..!?” kataku.

“Pa nak buat ape niii!!”katanya sambil memandang pada aku dan kearah seluar aku. “Kenapa pa hendap imah mandi!?”Tanya dia sambil menolak tangan aku yg cuba menyentuh aku.

Aku tidak terus menjawab.. tapi aku terus dapat menangkap tubuhnya lalu aku memeluk imah yg berbogel tu. Ah alangkah sedapnya dapat memeluk anakdara remaja aku ni yg memang dah lama aku idamkan, baru kini hampir mendapat. Aku rapatkan tubuh imah yg meronta ronta tu kebadan aku… tundunnya betul betul tersentuh kearah btg aku yg sdg tegak… aku mula dapat mencium pipi imah yg sdg basah.. walaupun mulanya hanya sipi sipi saja, namun sejauh manalah kekuatan seorang perempuan!.. akhirnya dia terpaksa mengalah jua.

“Kenapa pa buat imah cam ni pa!”rayunya cuba melepaskan diri.

“Sebab Pa dah stim kan imah!!!! kataku sambil terus menciuminya. Kali ini aku dah mula dapat mencuri cium ke bibir imah yg comel tu, lalu aku mengucupinya. Imah agak kaku.. tak tau lah sama ada dia takut atau saja tidak mahu memberi respon. Namun aku dah mulai memainkan lidahku didalam rongga mulut imah! Tangan aku pula dah mula merayap kekawsan dua menara kembar nya.. aku dapat rasa kekerasaannya kerana dari tadi pun menang dia sendiri dah gesek menara tu….. aku lihat imah dah mula kelayuan kerana aku berbuat demikian.

“Imah… please tolong pa.. keluarkan pa nye air ni..!!” bisik aku ketelinganya sambil mengigit manja cupingnya.

“Mama kan ade….!” kata imah.

“Mama lain lah…… sekarang ni pa nak ngan imah!!” kata aku.

Sambil itu aku berterusan mengomoli seluruh badannya dari atas kebawah. Tapi yang menghairankan aku, dia dah tidak lagi cubamelawan. Bahkan dia hanya membekukan dirinya apabila aku memperlakukan begitu. Akumula beranggapan yang dia pun dah terasa seronok dengan kenakalan tangan ku.

Dengan penuh yakin aku pun menjilati lubang sempit di kangkang imah.. aku selak lubang tu dan nampaklah seketul mutiara yg dijaga rapi selama ini.. aku menjilatnya dgn sepuas2 hati kerana tak lama lagi kesucian akan tercermar. Imah mengeliat sambil merintih kesedapan. Tangannya mengusap usap rambut ku. Bila aku terpikir dah ada respon dari imah, aku semakin ganas bermaharajalela di serata dipantat imah! Tak lama kemudian secara tiba tiba saja imah bersuara.

”Paaa…. mari imah bantu keluarkan air pa! Imah sanggup tolong lancapkan.” Imah serupa bertanya.

”Ermmmmm…” kata ku sambil bertindak membogelkan diri ku sendiri….
“Pa! Besarnya pa… panjang nya… ieee geli imah tengok!” terbeliak mata imah bila terpandang batang aku yg berdiri tegak menghala keatas….namun aku hanya tersenyum.

“Tapi… tap pa lah… cepat pa… biar imah lancapkan pa!”katanya.
”Pa punya ni manalah puas kalau imah lancap jer…! Pa nak buat macam pa dengan mama tu…!”kata aku.
”Ha… arr… tak… ish… nanti kalau mama tau…. mampus imah!”katanya.
”Ala sayang…. perkara tu pandailah pa handle nanti…” Imah kelihatan ternyanga kerana dah kebuntuan untuk meneruskan hujah.

Aku menarik imah kearahku dan mencangkungkan dia didepan aku,imah kaku kerna tak tau nak disuruh buat apa olih ku… aku terus menonjolkan btg aku yg 6 1/2in panjang 31/2lilitan besarnya kearah mulut imah yg aku lihat sdg mula terbuka tu…. mula mula imah mengelengkan kepalanya tak setuju dia disuruh berbuat begitu.. tetapi bila sudah berkali dipaksa begitu maka akhirnya batang aku terkulum juga didalam mulutnya.

“Arghhhhh….. urghhhh…Sedapnya sayang! Lagiiii!” aku dah tak leh tahan kuluman mulut yg ngam ngam sempit dengan ukuran batang aku tu.. aku dapat rasakan kepala batang aku dah melampaui anak tekak imah. Kesian gak aku lihat imah tersekat sekat nafasnya kerana terpaksa menampung kehadiran batang aku dalam mulutnya.

“Imah bangun sayang! Tak selesa disini.. kita masuk bilik ye sayang!” kata ku sambil melepaskan batang aku dari mulutnya. Dia nampaknya menurut saja. Matanya dah mulai kekuyuan. Aku tau yang imah juga dah dicengkami hasutan berahi setelah apa yang ku perlakukan tadi. Lebih lebih lagi bila mana itulah pengalaman pertamanya.

Tubuh bogel imah ku dukongi dengan penuh kasih sayang. Dia kelihatan keliru menantikan hala tempat yang hendak ku bawanya. Aku bergerak memasuki bilik tidur ku, dan membaringkan imah diatas katil. Dengan wajah yang serba kerisauan imah memandang aku.

“Kenapa pandang papa cam tu” aku cuba tanya dia.

“Pa… please jangan pekenakan imah dengan benda tu…! Besar sangat… imah takut!” katanya sambil menuding telunjuk ke arah batang aku sedang keras terpacak didepan matanya. Bertambah geram aku apabila dia berkata begitu hinggakan berdenyut denyut batang aku dibuatnya.

“Sakit pun tak per lah sayang! Kalau tak dengan pa…. lambat laun orang lain lak yang pekena kat imah… lebih baik pa jer yang buat sebab pa lebih tau… jadi taklah sakit sangat…” pujuk aku.

“Napa pa nak buat imah cam ni! Arrr… imah tak nak…. please pa… jangan rosakkan imah… ” beriya iya dia merayu pada ku. Bukan sahaja aku bersikap tak mengendahkan rayuannya, malahan aku dah mula mencetuskan sentuhan asmara. Mulut imah menjadi sasaran lidah ku, manakala teteknya pula menjadi permainan jari jemari ku. Imah mengeliat liar hasil dari kesan rangsangan dengan tindakan ku itu

“Pa… paaa… arghhhh… oooo sedapnya pa…!” Secara sepontan imah melepaskan keluhan nikmat apabila kedua dua sembulan puting menaranya itu ku jilati bersileh ganti. Tangannya pula dah mula menggengam batang papanya. Diusapnya keatas dan kebawah. Sentuhan jari jari lembutnya itu sungguh menyedapkan.

Aku mulai rasa dah tak boleh bertangguh lagi untuk memantat imah. Cepat cepat aku bercelapak di celah kangkangnya. Tindakan pantas itu ku lakukan semasa imah sedang leka melayani hurungan onak berahi. Raut wajahnya tak sedikit pun menunjukkan tanda tanda dia menyedari yang batang papanya dah pun terselit kemas dicelahan pintu masuk cipapnya.
“Imah sayang… buka kangkang imah ni luas luas… senang pa nak jolok cipap imah” ujarku sambil menciumnya dengan penuh kasih sayang.
”Ha… oooo ampun pa…. ja… jangan masuk pa punya tu… imah tanaklah pa.. sa… sakit nanti..!” bagaikan nak menanggis imah merayu.

Walau pun aku hanya diam membisu, namun dapat ku rasakan kebecakkan dipersekitaran alur pantat imah. Patutlah tadi dia nampak begitu lain macam hayalnya. Rupanya masa tu imah sedang mengalami klimak. Dengan itu pastilah aku yang pelicin kat pantatnya dah agak cukup lumayan. Itu juga bermakna masanya dah tiba untuk memulakan upacara memecahkan dara imah.

Aku selakkan kedua punggung imah.. terkangkang kini… Imah terkejam atau sengaja mengejamkan matanya (mungkin kerana ketakutan), aku menghalakan kepala batang aku betul betul kelubang yg hendak dituju… ah sempitnya…. sekali tak masuk… dua pun masih lagi tak masuk… Lepas tu ni aku nekad dan terus menekannya agak kuat.

“Sakit….ah! Sakiiiit pa!!!”… Rupa rupanya batang aku dah pun masuk separas lepas kepala takuknya.. sebab itulah imah menjerit bila lubang comelnya tu dah mula diterokai oleh batang sebesar itu… Aku hentikan jolokan buat seketika… Aku cium kedua pipi imah untuk memesongkan tumpuan imah supaya melekai kesakitan. Kesempatan dari keadaannya itu, aku pun teruskan kerja membenamkan batang aku hingga habis kepangkal. Sempena itu jugalah Imah lantang menjerit kesakitan dengan iringan esak tangis bagai anak kecil yang dicubit cubit.

Aku mendiamkan diri sebentar kerna aku tahu masa itulah daranya telahpun musnah…. Walaupun Imah agak lincah orangnya, namun sebelum ni dia begitu rapi memelihara mahkota yang bakal dijadikan hadiah paling istimewa buat seorang lelaki yang bergelar suami… Tapi ternyata segala hajat imah itu tidak akan kesampaian… kini benteng perawannya dah pun luluh musnah diruntuhkan dek lelaki yang dipanggilnya sebagai papa….

Lama kelamaan aku lihat air imah dah mula membasahi batang aku. Imah juga nampaknya dah semakin tenang dan dah boleh menerima hakikat akan kehadiran batang papanya yang tersumbat di dalam lubang pantatnya. Aku memulakan hayunan secara slow motion…. Selepas beberapa ketika kemudian barulah aku melajukan sikit acara jolok menjolok tu sebab kepitan dan kemutan pantat imah membuatkan air aku dah rasa amat nak terkeluar…

“Imah.. sedapnya lubang sayang ni …. Imah naikkan ke atas sikit punggung imah ni…. pa dah tak lih tahan lama… papa nak lepaskan geram dengan sepower powernya…. Ohhh… Arrrhh… dah nak keluar sangat air ni yanggg….!” aku mengerang sambil kemas membenamkan sepanjang panjang batang ku ke dalam pantat imah.
“Ha… air papa tu nak bubuh kat dalam ke…? Janganla pa… jadi baby nanti…!” Dalam pada dia berkata begitu.. aku pun terpancutlah air aku…

“Criitttttt….critttttt…criiittttttt….” Bukan saja pekat dan kencang, bahkan terasa amat banyak sekali pancutan air ku masa tu. Segenap ruang di dalam pantat imah mulai dipenuhi banjiran air mani papanya sendiri.

“Arghhhhhhh… imahhhhh… syggggg! Ieee.. sedapnya pantat imah niiii!” kataku dalam pada batang ku masih lagi memerah sisa sisa kenikmatan berkubang di dalam pantat imah…

Ternyata aku tidak hanya bertepuk sebelah tangan, apabila aku masih dapat merasakan pantat imah juga mengemut gemut batang aku untuk menghirup saki baki air aku..
Ah… memang sedap pantat Ima…. anak dara remajaku yang baru saja ku lucutkan gelaran daranya. Aku biarkan dia terbaring mengangkang di atas katil ku. Matanya semakin ku dan tak lama kemudian dia terus terlena keletihan.

Comments
  1. Rozi says:

    ah enaknya! pada yg nk kenal email prasasti79@yahoo.com

  2. shit says:

    sial punye jantan

  3. shit says:

    asal babi sangat…!!
    aku tak taulaa bapak jenis ape kau ni kan…
    tkde rse bsalah lgsg…
    aku harap anak kau mngandung n kau tkkn lepas…
    BODOH!!!

    • edmund says:

      knpe x ank babi je ko amput????dasar orang melayu,ayah rogal ank,cucu,smua kes yg kluar dlm tv memang bangsa orang melayu yg buat,xde bangsa lain…MELAYU LUPA DIRI

  4. edmund says:

    kalau nk puaskan nafsu awak tu,pergi cari pelacur je,semua rasanya sama,tp,aku tahu isteri kamu x pandai jaga badan,,,lain kali main dengan mak awk sendiri je ye…kalau x oun dgn kakak ko sndiri….

  5. diana says:

    yela..memang dye patut mati pun

  6. diana says:

    lancap sendiri la…..cucuk kat lubang jamban,nk sempit lg cucuk dkat pukimak ko

  7. otomen taro says:

    otak die….bapak yg celake…sgup mmusnah kan ank sdri..bangang…nth2 cerite rekaann je…hahaha sume kene tipu kot…wawaa…….ini lah org jantan bile bini dh tk cntik muda mcm ank dre mule la kepale nek tocang spi ank sdri dh tk syg…..bangang tol…..aku hrp1 ank die ngndung dn die ken tgkap terime ganjaran…ank die pon stu..men redha je kene kangkang…mmg bangang..nyer budak…kalo aku tendang aje buah bapak nyer….bia tkleh pkai spi mati,…..hahahahah

  8. azsfa says:

    tula bengong punya bapak.. dapat pijak jek org tu

  9. nerxolocx97 says:

    bodohnye,, macam la xde org lain ko boleh jolok,, bangang!!

  10. mieyakie says:

    harap pagar…pagar makan padi

  11. BudakBangsat says:

    Apa kejadahnya dpt bapak cmnie?xder pekdah lngs0ng!!tp aku bca p0n nek stim gak…

  12. na'uzzubillah says:

    apa nak jadi da nie . bukan nak menyalah kan bangsa melayu. tapi mmg sllu nye . bangse melayu la yang tak ingat dgn dri . tak tau beza anak dgn bini , mase tu mmg la c’imah tak menyesal, tapi lame2 nanti baru die tau rugi nye .melayu kan pakai tudung ,baju kurung . knp buat mcm 2 . dan ramai pempuan yang lari dgn penkid sbb apa ?
    kadang dorang jd benci dgn lelaki , ato pn da ketagih , buat ngn jantan bahaye , bole mengandung , buat ngn pengkid la jwb nye ,

  13. TIPU says:

    yer3……… lah citer ni korang bole cayer ek…..

  14. blabla says:

    bengong punyer ayh ! snggup rogol ank sndri !! tder keje laen ke ?! SUMBANG MAHRAM

  15. azman says:

    cool what a story samaada benar atau rekaan itu sesuatu yang saya banggakan the more people hate what you wrote and not doing it, is just a story to make people hate you,angry, annoyed , that’s the ultimate goals of your story, thumb up bro, you are popular now

  16. wayang says:

    2 kn cite jer…bkn kite taw tol ke x..ap la lu seme…nk hot2 lak..kikikiii…best gak cite lu..hehhe

  17. wayang says:

    email wa…dongli82@ymail.com…sape2 nk konai ke or nk trick o9 free bole saje ku tnjuk kn…from wayang hacker…

  18. najihah says:

    astagfirullahalazim….. mintak dijauhkan org seperti ini..ya allah lindungiah aku drpd sebarang anasir jahat… biar la suamiku yang menyentuh aku.. bkn dr kalangan bapa aku atau yg bkn muhrim bagiku.. astagfirulahalzim..

    • bro zul says:

      amin…ceter je tu…..sapa la nak tulis ceter cam tu….kan boleh jd bukti….nak rasa makan nasi kawah……hahahahha….bahan bacaan bg nak mulakan game..ok la tu…pemanas badan….

  19. biru laut says:

    aku baca baca gak cter2 stim mcm ni,tp aku mmg xboleh blah cter stim sumbang mahram mcam ni,xkisahla ngan atuk ke bapak ke abang ke.lagi2 yg main perangkap2 ni.mintak2la ini cuma rekaan je.agaknyala ini la dlm fikiran bapak2 yg gatal kat luar tu!

  20. zeq says:

    masyaallah. ko lah haruan makan anak. kenapalah ko x jadi ikan haruan je

  21. shahrukann says:

    hang tutuh burit anak dara hang… orang lain tuth burit bni hang.. hehe.. x perasan kaa… dah lumrah alam tau x..

  22. Zue says:

    Astagfirullahalazim…apa nak jadi dengan dunia sekarang….bawak banyak2lah bertaubat..Kenapalah sanggup memperlakukan perkara yang terkutuk sedemikian rupa..Tak Takut ke Allah SWT melaknatkan kamu …Ya Allah Engkau jauhkanlah aku dan seluruh ahli keluargaku dari anasir2 jahat yang sentiasa wujud diatas muka bumi ini…..Engkau kuatkan lah Iman kami..Engkau Lindungkanlah kami dari segala mara bahaya..amimm.

  23. ciptaan allah says:

    bapak ape mcm ni…bapak beruk pun pandai syng anak…mintak2 tuhan kasi bala orng2 mcm ni..

  24. Dax baek says:

    Bangsat punye bpak eloknye. .dpjak jew owunk mcm 2. .sial x bhati perut. .anak sndiri pun nk kangkang kan . .bodoo0o0. .o0o. .

  25. o0o says:

    Kimaknye bpak snggup memantat anak sndiri. .da ur darah daging sndiri. .bodo elok mati je. .n anak nyew un bodo rela kene rogol . .arap umuq jew 17. .tpy akal mcm lembu bodo

  26. bdk baek says:

    k0 ni b0d0h ke ape?bdk yg ko pnggil ank k0 b0le buat mcm tu!k0 ni binatang!allah balas ape yg ko da buat SETAN!

  27. adri syg anis says:

    cam celaka cite cm ni…cite sal rogol ank…. hrp2 ank ko mgandung…hahaha

  28. Orang Jawa says:

    Woi, ape kimak la bapak ni. Tak sedar di untung, Tuhan dah bagi hidup senang, nak lebih – lebih. Entah – entah ni cerita rekaan semata – mata je. Bodoh Bangang !

  29. mike says:

    potong konek kau kasi babi makan….bodoh

  30. pen merah says:

    ape nie ?? lau kau jadi bapak aku , aku potong kau punya kasi anjing makan .

  31. bro zul says:

    hahahahha…ceter bg panas ati je tu….tapi tak mustahil pun…..dlm zaman skrg ni pun…buntut pun sanggup dia tala…jantan dgn jantan lak tu…hahahahahha

  32. ieda says:

    bodo otak ltk dkt lutut…dunia akhir zaman

  33. Dara says:

    Sedapnye bila biji kelentit ku di hisap.sape nak plz.

  34. irham says:

    sdapnye aq nk jgk lau cam2..

  35. Aradiaq says:

    Aku pun harap crite ni rekaan semata. Memang kes org melayu jer paling banyak rogol merogol ni. Bangang sungguh..! Nk sedap tp crett anak. Pergi lah cari pelacur kalau kemaruk sangat. X mampu bayar ker?

  36. best.. Sesangat.. Keras batang gua.

  37. Zombie says:

    Ala.. KOrg yG kOmen dlm ney bGz sgt kew ?? Ntah2 kOrg tU yG lbih truk dri crita ney kOi.. Alalalalala… Cian kOrg erk…

  38. arya somala janjang says:

    astagfirullah haladzim,,ni nme nye dajal,,ade ke ptot ank sdri di mkn…tu lah agame di belakangkan,xtau nk bzekn yg ank sndri dimkn…ko mang jantan binatang,moge jer aku dgn kwarge dpt di jauhkn dri saytan yg direjam amin…lm knl driku untk pershabtn,,

  39. adlie says:

    knpe lue smua bca crita nie,. . lue p0m same jew,. 0tak xad,.

  40. rosdi says:

    memang sedap ,aku pernah cuba main dengan anak aku tapi tak boleh masuk lah ketat sangat.ialah daripada dibalut dek mat rempit atau bongjan sundal lebih baik bapak balun dulu

  41. aretun says:

    best sangat ke maen jolok2 ni

  42. boboiboy kuasa tiga says:

    x de otak punya ayah… anak sendiri pon nak tibai..

  43. Eyntan Balqies says:

    I dulu pon pernah kena dengan bapak I.. tapi itu semua tinggal kenangan..

  44. leo80 says:

    pd datin or wanita tak kira status..jka nk ajak sex..add lah leo..

  45. teruna says:

    imah merasai kehadiran batang papa sendiri dgn pnh ni’mat

  46. teruna says:

    Imah tidak punyai dara lg sblm ni kerana dara Imah telah musnah akibat hasil tusukan batang papa
    itu.

  47. teruna says:

    kini Imah pun telah dirogol oleh papa sndri

  48. Ahmad Shafiq says:

    Kepala gampang ko bdoh nye laki cm ko nie….. Ape nok jdi dunia2 ….. Klau nk yg dara baek kwen sorang lg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s